Vom fi bucurosi sa va putem ajuta.

Advocat este un cabinet de avocatura din Bucuresti, care a luat fiinta in conformitate cu prevederile stipulate in Legea nr 51/1995, ce reglementeaza organizarea si exercitarea profesiei de avocat.
Va invitam sa ne contactati la telefon sau sa ne scrieti pe email in legatura cu problema de ordin juridic pe care o aveti sau cu situatia ce necesita interventie sau consultanta legala.

 

Punem in slujba clientilor nostri intreaga expertiza si experienta acumulata pe parcursul mai multor ani, in numeroase cauze juridice, din diferite arii de lucru:

-dreptul muncii
-drept medical
-dreptul familiei
-drept civil
-drept penal
-drept comercial

Incredintati-ne cazul dumneavoastra, iar noi va vom reprezenta interesele cu maxima dedicare. Sunati-ne pentru evaluare, consultanta, asistenta, reprezentanta legala.

Aveti intrebari despre cum va putem ajuta la Advocat?
Trimiteti-ne un mesaj sau sunati-ne, folosind numerele de telefon de mai jos, pentru a intra in legatura cu noi si pentru a primi raspunsurile de care aveti nevoie.

Puteti completa formularul de contact, iar noi va vom contacta pentru a stabili impreuna cu dumneavoastra o intalnire pentru solutionarea problemei pe care o intampinati.

Suntem bucurosi sa va ajutam. Va indemnam sa ne contactati azi!