Despre noi – Advocat.ro

La advocat.ro credem ca oricine merita sa aiba acces facil la servicii legale avantajoase.

Legile au fost create si adoptate cu scopul de a ne proteja si imputernici – ca indivizi, familii si proprietari de afaceri. Dar, din pacate, multe persoane nu primesc ajutorul de care au nevoie, din cauza taxelor si complexitatii juridice costisitoare. La advocat.ro ne dorim sa schimbam aceasta optica.

Ne propunem sa oferim servicii juridice accesibile, usor de contractat. Ne bucuram ca am reusit sa construim un serviciu legal pe care se pot baza sute de oameni.

Zilnic, eforturile noastre se concentreaza pe eficientizarea timpului si resurselor, facilitand astfel accesul persoanelor fizice si juridice la ajutorul legal de care au nevoie in diverse situatii. Astfel, aceste persoane se pot focusa in continuare pe ceea ce este cu adevarat important in viata lor:

  • sa aiba grija de familiile lor si
  • sa construiasca afaceri puternice.

Experienta practica in diverse ramuri legale

Avocatii nostri au expertiza in diverse domenii legale si sunt pregatiti sa analizeze cazul dumneavoastra pentru a identifica cele mai bune strategii si solutii legale.

Cu noi puteti sa intocmiti un testament in conditii legale, sa revendicati o mostenire, sa treceti printr-un divort cu rezolutii multumitoare pentru ambele parti, sa obtineti beneficiile pe care vi le doriti la locul de munca daca sunteti angajat, sa rezolvati eventualele conflicte care apar in grupul angajatilor dumneavoastra etc.

Oricand aveti nevoie de un sfat cu temei legal, de consiliere pentru o analiza completa si coerenta a cazului dumneavoastra, pentru a lua cele mai bune decizii, ne puteti contacta cu incredere.

In situatii legale, mergeti la sigur cu un avocat bun

Nu trebuie sa treceti singur printr-o situatie de incertitudine atunci cand vine vorba despre apararea drepturilor si intereselor dumneavoastra in fata diverselor organe de competenta.
De asemenea, nici nu ar trebui sa ghiciti care este cea mai buna alternativa pentru dumneavoastra.

Oricand este nevoie de implicare legala, este important sa aveti alaturi un partener si un sfatuitor care sa cunoasca in profunzime legea si care sa foloseasca toate aceste cunostinte pentru a va apara interesele, in mod legal.

La advocat.ro noi combinam expertiza si know-how-ul legal cu talentul si experienta practica, dobandita de-a lungul mai multor ani.   Angajamentul nostru este de a oferi
servicii de avocatura accesibile.

Va invitam sa testati serviciile noastre pentru a intelege de ce clientii ad-avocat.ro spun ca sunt bucurosi sa ne aiba alaturi atunci cand vine vorba despre diverse cazuri si interventii juridice.

Valorile noastre sunt

  • rigurozitate si atentie la detalii
  • formularea unei aparari puternice
  • implicare deplina in reprezentarea intereselor clientilor nostri
  • identificarea slabiciunilor partii adverse, demontarea punctelor sale tari si anticiparea actiunilor sale, prin strategii etice, bine gandite

Misiunea noastra

Scopul si misiunea noastra este de a identifica solutii viabile si avantajoase pentru clientii nostri, in toate spetele. Vrem sa aratam ca problemele pot fi solutionate pe cale legala si ca exista modalitati corecte in orice situatie.
Dorim sa oferim siguranta de care au nevoie clientii care ne solicita in diverse probleme juridice. Lucram si optimizam ideile noi pentru a descoperi intotdeauna cele mai bune, creative, etice si benefice solutii la probleme juridice. Fiecare caz reprezinta o provocare pentru noi si-l tratam cu maxim profesionalism.